Dit verzorgen wij onder andere voor onze klanten

Galderma

Als farmaceutische organisatie in de cosmetische en medische branche hecht Galderma veel waarde aan de kwaliteit en uitstraling van haar communicatiemiddelen.

Pieterman

Pieterman is een unieke organisatie met een duidelijke visie en bijbehorende uitstraling. Het drukwerk dat wij mogen produceren draagt bij aan de beleving die Pieterman graag wil uitstralen.

Hofkens HIG

Hofkens HIG staat voor kwaliteit, veiligheid, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering. Precies zoals wij bij Solfers in Mind te werk gaan voor deze gewaardeerde klant.

Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. De infra specialisten van Struyk Verwo Infra vertrouwen al jaren op de expertise van Solfers in Mind.

Bailey Lights

De flexibele werkwijze van Solfers in Mind en de specifieke wensen van Bailey vormen een perfecte match. Het resultaat? Een langlopende en hechte samenwerking waaruit meerdere in het oog springende producties zijn voortgekomen.

Varo Energy Netherlands

De inspirerende huisstijl van Varo Energy maakt haar slogan ‘Accelerating the energy transition’ meer dan waar. Solfers in Mind produceert een gevarieerde set aan huisstijldrukwerk voor Varo Energy.

Het Uitgeefhuis

Voor Het Uitgeefhuis is een energiek en dynamisch Bredaas bedrijf met 25 jaar ervaring in uitgeven van allerlei boeken. Wij verzorgen al jaren de complete productie.

Dielissen en Altena Notarissen

Dielissen en Altena Notarissen heeft bewust gekozen voor het gebruik van PMS-kleuren in haar huisstijl. Solfers in Mind heeft het vertrouwen gekregen om deze productie tot in de puntjes te verzorgen.

Voor meer informatie over een van bovenstaande opdrachten of wanneer u geïnteresseerd bent in een persoonlijke bestelmodule dan kunt u altijd bellen met: 

+31 (0)88 01 82 100