Pieterman

Passend geheugensteuntje voor klanten

Solfers werkt al geruime tijd voor Pieterman. Een unieke organisatie met een duidelijke visie en bijbehorende uitstraling. Dit notitieboekje draagt bij aan de beleving die Pieterman graag wil uitstralen, namelijk premium & sincere customer experience for every individual worldwide.

Dit zit hem ook in de details als een mooi zwart notitieboekje (met de theorie erin voorgedrukt) wat voor je klaar ligt als je de training binnen gelopen komt.

  • Vormgeving en opmaak notitieboekjes in drie talen
  • Drukken en afwerken 3000 exemplaren
  • 224 pagina’s binnenwerk voorzien van een Senso black kunstleren omslag met zilverfolie druk op voor- en achterkant
  • Genaaid gebonden in harde band met rechte hoeken, rechte rug, gekneept, voorzien van een leeslintje en sluitelastiek

Benieuwd naar het eindresultaat? Wij komen graag een keer langs om over de mogelijkheden van een boekproductie te praten.

Meer weten over de oplossingen van onze klant Pieterman? Lees meer op www.pieterman.com

Meer projecten

Bailey Lights

De flexibele werkwijze van Solfers in Mind en de specifieke wensen van Bailey vormen een perfecte match. Het resultaat? Een langlopende en hechte samenwerking waaruit meerdere in het oog springende producties zijn voortgekomen.

Varo Energy Netherlands

De inspirerende huisstijl van Varo Energy maakt haar slogan ‘Accelerating the energy transition’ meer dan waar. Solfers in Mind produceert een gevarieerde set aan huisstijldrukwerk voor Varo Energy.

Het Uitgeefhuis

Voor Het Uitgeefhuis is een energiek en dynamisch Bredaas bedrijf met 25 jaar ervaring in uitgeven van allerlei boeken. Wij verzorgen al jaren de complete productie.

Ook tijd en geld besparen op uw drukwerk?

Zoekt u ook een drukwerk leverancier die ontzorgd? Maak vrijblijvend kennis met Solfers in Mind.