Passie voor
hardcover
boeken

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Solfers in Mind worden we blij van complexe vraagstukken en creatieve uitdagingen. Als grafisch specialist geloven we namelijk dat het altijd slimmer, efficiënter en voordeliger kan. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn niet snel onder de indruk van ingewikkelde opdrachten en zeer korte deadlines. Druk, print of digitaal? Het is ons om het even, zolang het eindresultaat maar voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Daag ons uit. Wij vinden voor iedere soort drukwerk de beste oplossing!

Boeken

Boeken zijn er in alle soorten en maten maar vooral in alle oplagen. Wat past het beste bij uw uitgave? Is een garenloos gebrocheerd boek – de zogenaamde softcover – voldoende of wordt uw boek zo vaak gebruikt dat genaaid gebrocheerd beter is? Of wilt u luxe uitstralen door te kiezen voor een genaaid gebonden boek met een met drukwerk omplakt hard omslag, oftewel een hardcover?

Catalogi

Catalogi zijn gelukkig weer helemaal in de mode. Steeds vaker produceren we dit onmisbaar stukje drukwerk, van een simpele geniete brochure tot een garenloos of genaaid gebrocheerd boek. Uiteraard kan Solfers in Mind u ook helpen met de verspreiding van uw catalogi. Informeer naar de mogelijkheden!

Verpakkingen

Solfers in Mind helpt u graag met uw verpakkingsvraagstuk. Wat moet er worden verpakt? Waar moet de verpakking aan voldoen, moet deze bijvoorbeeld diepvriesbestendig zijn? Mag het standaard zijn of juist luxe? Een eenvoudige kartonnen verpakking of een met drukwerk beplakte verpakking van golfkarton? Wij adviseren u graag!

POS materiaal en displays

Op het gebied van displays is er veel mogelijk: van een klein toonbankdoosje tot een grote staander van enkele meters hoog en alles daartussenin. Ook qua materiaal zijn er veel opties: op of met drukwerk omplakt grijsbord, op de drukpers gedrukt minigolf karton enzovoorts. De displays kunnen al dan niet opgezet zijn en naar wens afgevuld worden met flyers of giveaways. Wij denken graag met u mee!

Huisstijl

Met stationary bedoelen we uw gewone drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Maar we kunnen u ook prima adviseren over zelfdoorschrijvende sets en blokken en speciale formulieren zoals OMR-formulieren. Heeft u al een schrijfblok of zelfklevend memoblokje voor uw bedrijf laten maken?

Zelfklevend

Ook in zelfklevend drukwerk is er een enorme verscheidenheid aan producten en dus ook aan productiemethoden. Samen met u kijken we wat u nodig heeft en hoe we dit het beste kunnen produceren. Van een grote oplage etiketten op de rol een kleine oplage plano geleverd, alles is mogelijk!

Promotioneel drukwerk

Opvallen doet u zeker met ons promotioneel drukwerk. Wij helpen u de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk te vergroten. Wij trekken graag de aandacht met unieke flyers, folders en posters, maar ook voor banners en spandoeken bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om massaproducties of kleine gepersonaliseerde oplages, bij ons maakt dat niet uit. U kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Beveiligd drukwerk

Vaak wordt bij beveiligd drukwerk meteen gedacht aan waardepapieren, documenten en loten. Toch kan het ook voor uw eigen bedrijf lonend zijn om dit eens te bekijken. Wist u dat drukwerk vaak eenvoudig te kopiëren is? Met vaak relatief simpele methoden kan uw drukwerk worden beveiligd. Solfers in Mind reikt u graag de helpende hand.

Deze bedrijven kozen al voor Solfers in Mind

Dagelijks zijn wij met een team van 8 specialisten hard aan het werk om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Wij zijn trots op het (druk)werk dat we voor hen hebben mogen maken.