Galderma Benelux

Focus op kwaliteit en uitstraling

Al heel wat jaren is Galderma Benelux een zeer gewaardeerde opdrachtgever van Solfers in Mind. Galderma focust zich op wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor de gezondheid van de huid. Als farmaceutische organisatie in de cosmetische en medische branche hecht Galderma veel waarde aan de kwaliteit en uitstraling van haar communicatiemiddelen.

Niet vreemd dus dat Galderma de opmaak en productie van al haar communicatiematerialen laat verzorgen door de grafische specialisten van Solfers in Mind. Naast allerlei specialisten- en patiënteninformatie ontwikkelen wij brochures, advertenties, banners en maatwerk productpresentaties.

Wij verzorgen o.a. de productie van:

Brochures
Folders
DM materiaal
Banners
Beursmateriaal
Productpresentaties

Meer projecten

Bailey Lights

De flexibele werkwijze van Solfers in Mind en de specifieke wensen van Bailey vormen een perfecte match. Het resultaat? Een langlopende en hechte samenwerking waaruit meerdere in het oog springende producties zijn voortgekomen.

Varo Energy Netherlands

De inspirerende huisstijl van Varo Energy maakt haar slogan ‘Accelerating the energy transition’ meer dan waar. Solfers in Mind produceert een gevarieerde set aan huisstijldrukwerk voor Varo Energy.

Het Uitgeefhuis

Voor Het Uitgeefhuis is een energiek en dynamisch Bredaas bedrijf met 25 jaar ervaring in uitgeven van allerlei boeken. Wij verzorgen al jaren de complete productie.

Ook tijd en geld besparen op uw drukwerk?

Zoekt u ook een drukwerk leverancier die ontzorgd? Maak vrijblijvend kennis met Solfers in Mind.