Dielissen en Altena Notarissen

Heldere PMS-kleuren met goudfolie als finishing touch

Dielissen en Altena Notarissen heeft bewust gekozen voor het gebruik van PMS-kleuren in haar huisstijl. De identiteit, vakkundig ontworpen door Big Bird Media, weerspiegelt het jarenlange vertrouwen en het oog voor detail dat Dielissen en Altena Notarissen kenmerkt.

Met drie subtiele PMS-kleuren en goudfolie als finishing touch wil de klant zich onderscheiden binnen haar marktgebied. De visitekaartjes hebben een dubbelzijdig mat laminaat voor een aangename voelbare ervaring en zijn veredeld met een goudfolie voor dat extra beetje finesse. Bij Solfers in Mind zijn we trots dat we deze drukwerk technische uitdagingen op de juiste kwalitatieve manier hebben mogen produceren.

Voor Dielissen en Altena Notarissen hebben wij de complete huisstijl mogen produceren zoals:

Briefpapier
Enveloppen
Visitekaartjes
Voorbladen
Insteekmappen

Meer projecten

Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. De infra specialisten van Struyk Verwo Infra vertrouwen al jaren op de expertise van Solfers in Mind.

Bailey Lights

De flexibele werkwijze van Solfers in Mind en de specifieke wensen van Bailey vormen een perfecte match. Het resultaat? Een langlopende en hechte samenwerking waaruit meerdere in het oog springende producties zijn voortgekomen.

Varo Energy Netherlands

De inspirerende huisstijl van Varo Energy maakt haar slogan ‘Accelerating the energy transition’ meer dan waar. Solfers in Mind produceert een gevarieerde set aan huisstijldrukwerk voor Varo Energy.

Ook tijd en geld besparen op uw drukwerk?

Zoekt u ook een drukwerk leverancier die ontzorgd? Maak vrijblijvend kennis met Solfers in Mind.