Struyk Verwo Infra

Straatbepalende oplossingen voor onze leefomgevig

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. De specialisten van Struyk Verwo Infra vertrouwen al jaren op de expertise van Solfers in Mind. Als grafische partner zijn wij verantwoordelijk voor de productie van een gevarieerde set aan promotie- en communicatiematerialen waaronder een exclusieve 84 pagina’s tellende imago brochure met verborgen wire-o binding en diverse calco-pagina’s.

Daarnaast regelen wij al enkele jaren de productie van een 478 pagina’s tellende assortimentswijzer met softcover, drukken en verzenden wij twee keer per jaar het periodiek ‘Buitenbeeld’ en verzorgen wij de opmaak en het printwerk van talloze product leaflets.

Meer projecten

Bailey Lights

De flexibele werkwijze van Solfers in Mind en de specifieke wensen van Bailey vormen een perfecte match. Het resultaat? Een langlopende en hechte samenwerking waaruit meerdere in het oog springende producties zijn voortgekomen.

Varo Energy Netherlands

De inspirerende huisstijl van Varo Energy maakt haar slogan ‘Accelerating the energy transition’ meer dan waar. Solfers in Mind produceert een gevarieerde set aan huisstijldrukwerk voor Varo Energy.

Het Uitgeefhuis

Voor Het Uitgeefhuis is een energiek en dynamisch Bredaas bedrijf met 25 jaar ervaring in uitgeven van allerlei boeken. Wij verzorgen al jaren de complete productie.

Ook tijd en geld besparen op uw drukwerk?

Zoekt u ook een drukwerk leverancier die ontzorgd? Maak vrijblijvend kennis met Solfers in Mind.