Het Uitgeefhuis

Kwaliteit staat bij Het Uitgeefhuis altijd op de eerste plaats

Het Uitgeefhuis is een energiek en dynamisch Bredaas bedrijf met 25 jaar ervaring in uitgeven en produceren van allerlei boeken en overige uitgaven. We zijn gespecialiseerd in de productie van studentendrukwerk en uitgaven voor onderwijsinstellingen en het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Voor deze jarenlange relatie maken wij jaarboeken, almanakken, jubileumboeken, schoolgidsen, herinneringsboeken, lustrumboeken, scripties en nog veel meer!
Net zoals bij Het Uitgeefhuis staat kwaliteit bij ons op de eerste plaats net zoals de stipte leverdatum

Meer projecten

Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. De infra specialisten van Struyk Verwo Infra vertrouwen al jaren op de expertise van Solfers in Mind.

Bailey Lights

De flexibele werkwijze van Solfers in Mind en de specifieke wensen van Bailey vormen een perfecte match. Het resultaat? Een langlopende en hechte samenwerking waaruit meerdere in het oog springende producties zijn voortgekomen.

Varo Energy Netherlands

De inspirerende huisstijl van Varo Energy maakt haar slogan ‘Accelerating the energy transition’ meer dan waar. Solfers in Mind produceert een gevarieerde set aan huisstijldrukwerk voor Varo Energy.

Ook tijd en geld besparen op uw drukwerk?

Zoekt u ook een drukwerk leverancier die ontzorgd? Maak vrijblijvend kennis met Solfers in Mind.