Passie voor
Pantone
kleuren

Het voordeel van Solfers in Mind

We hoeven er niet omheen te draaien, er zijn talloze drukkerijen waar u uw opdrachten onder kunt brengen. Desondanks zijn we ervan overtuigd dat u bij ons het beste resultaat boekt. De vier belangrijkste redenen waarom u bij Solfers in Mind als onafhankelijk printmanagementbureau aan het juiste adres bent:

Snel en flexibel

Wij zijn flexibel en werken met een toegewijd team van 8 grafisch specialisten. De lijntjes zijn kort en taken zijn goed overdraagbaar. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hoeft u nooit lang op een reactie te wachten. We werken nauw samen met een groot netwerk van gespecialiseerde grafische toeleveranciers, zowel in binnen- als buitenland. Kortom: er is geen enkele vraag waar wij geen passend antwoord op hebben.

Ondernemend en proactief

Mensenwerk is het toverwoord bij Solfers in Mind. Kennis van het drukkersvak en passie voor inkt en papier maken onze mogelijkheden uniek. Meedenken is onze tweede natuur. Wij zijn zelf ook ondernemend, dus we kennen de uitdagingen van het zakendoen. We werken proactief, adviseren daar waar nodig en weten precies welke grafische partij het beste antwoord heeft op uw vraag. Voor elk project is er een ideale drukkerij in prijs, kwaliteit, levertijd en capaciteit. Als uw partner kiezen we samen de beste optie voor u.

Transparant en eerlijk

Een man een man, een woord een woord. Ondernemers houden immers niet van onzekerheden. Daarom maken wij altijd vaste prijsafspraken voor een vooraf gedefinieerde opdracht. Een open gesprek en goede inventarisatie van de wensen heeft een passende offerte met een reële prijs als resultaat. Want op verrassingen achteraf zit niemand te wachten.

Duurzaam en verantwoord

Bij Solfers in Mind kunt u uw drukwerk duurzaam en verantwoord laten produceren. Wij dragen graag ons steentje bij aan een betere wereld en beschikken daarom over een FSC® certificaat code SCS-COC-000652-ANU met licentienummer FSC-C016391. U kunt deze nummers controleren op search.fsc.org. Het FSC® gecertificeerde drukwerk zorgt er onder andere voor dat papier niet voortkomt uit illegale houtkap en dat er geen mensenrechten worden geschonden bij het productieproces.

Waarom  FSC® gecertificeerd drukwerk:

•  FSC® draagt bij aan de promotie van verantwoord bosbeheer wereldwijd.
•  FSC® zorgt voor de bossen van de toekomstige generaties.
•  FSC® zorgt voor bossen en de mensen, dieren en planten die hiervan afhankelijk zijn.  

Onze werkwijze is overzichtelijk, onze kwaliteit is goed en onze prijzen zijn scherp.

Tijd voor een kop koffie en een goed gesprek?

Wij staan u graag te woord!

Cees Drijvers

Partner | Accountmanager

Bert van Wanrooij

Accountmanager

Michel de Haan

Accountmanager

Piet van Baest

Accountmanager

Martin Verklaren

Partner | Officemanager

Martijn Noorderveen

Ordermanager | Bestandscontrole

Kor van Tatenhove

Ordermanager